Για μένα...

Ονομάζομαι Παπαδάκη Μαρία. Γεννήθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης στις 14 Σεπτεμβρίου 1982. Μεγάλωσα και κατοικώ στις Αρχάνες του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων. Γονείς μου ο Δημήτρης και η Φανή Παπαδάκη το γένος Καλαθάκη.

Σπουδές
Αποφοίτησα από το Ενιαίο Λύκειο Αρχανών και σπούδασα στο Τμήμα Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης. Τώρα είμαι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο πρόγραμμα Διαχείρισης Αποβλήτων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. 

Κοινωνική - Πολιτική Δράση

Από τα φοιτητικά μου χρόνια έχω ενταχθεί στο Φοιτητικό Κίνημα συμμετέχοντας ενεργά στις μεγάλες κοινωνικές και πολιτικές εξελίξεις. Διετέλεσα Γενική Γραμματέας του Συλλόγου φοιτητών Τμήματος Μηχανικών Ορυκτών Πόρων από το 2002-2003 καθώς και μέλος στην Γενική Συνέλευση του Τμήματος. 

Το διάστημα 2003-2004 ήμουν Μέλος του Γραφείου Πόλης της Π.Α.Σ.Π. Πολυτεχνείου Κρήτης ενώ το 2005 ήμουν εκπρόσωπος της Π.Α.Σ.Π. στην Γενική Συνέλευση του Γενικού Τμήματος Πολυτεχνείου.

Μετά από την συνεχή ενασχόληση μου με την Νεολαία ΠΑ.ΣΟ.Κ συμμετείχα για πρώτη φορά τον Μάιο του 2008 στις εσωκομματικές εκλογές ως υποψήφια για την Νομαρχιακή Επιτροπή Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ηρακλείου όπου και εκλέχθηκα ως μέλος. Από το 2009 είμαι μέλος του Ινστιτούτου Επιμόρφωσης Ηρακλείου και Υπεύθυνη Οργανωτικού της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ηρακλείου

Είμαι Δημοτική Σύμβουλος Αρχανών. Ιδρυτικό μέλος του Μη Κυβερνητικού, Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού, YOUTHNET HELLAS που επιζητά την ενεργό συμμετοχή των Νέων σε τοπικό, εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο μέσω δράσεων και παρεμβάσεων. Επιπλέον είμαι εκλεγμένο μέλος στο Δ.Σ. του Πανελλήνιου Συλλόγου Αποφοίτων του Τμήματος Μηχανικών Ορυκτών Πόρων.

Θεωρώντας ότι κάθε ενεργός πολίτης έχει χρέος να δραστηριοποιείται και να διαμορφώνει το μέλλον του τόπου του, αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην διάθεση του κοινού μας αγώνα για το αύριο.

Ξεκινάμε! Δίνουμε χρώμα στα όνειρα μας!